Известие

Collapse
No announcement yet.

едно въпросче относно чистачките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мъри при мен си чистят екстра при все че едното перо взе да се къса вече.

Искам да попитам някой слагал ли е на тнашия модел алфа чистачки, които са само като перо ако се сещате - добре ли чистят, колко струват и т.н. На външен вид седят доста по изчистено от обикновените. Виждал съм такива на голф 3 където естествено не бяха оригинални, но ми хареса как седят и за това питам.
    Alfa Romeo 146 1.6TS '97
    За мерси, не ме търси!

Comment

Тея чистачки "само като перо" са новото поколение чистачки, ако отидеш в Италия всички нови (и не толко нови) коли са с такива. Много са яки и май са на bocsh. Вземи си, ако намериш, ама то рамента са съвсем различни и доста тругно ще се пригодят май, а и са скъпи, но незнам точно колко, дебели са при всички случай. В Бг не съм ги виждала вобще, дори на новите коли не ги слагат, незнам защо.
      Интересното е като вдигнеш рамото чистачката се сгъва, то е само гума и прилепва идеално по стъклото, мноо са яки, ако на някой му попаднат да каже от къде и колко!
      Alfa 145 1.6 TS 16V '99
      Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

Бош Аеро туин,на цена около 70 кинта,плюс че за 145/6 трябва да се сменя рамената
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
        X